szolgáltatások

Logó, Arculat

Egyedi logók, arculatok tervezése, akár saját elképzelés alapján is!Egy cégnek nélkülözhetetlen a mai világban, ahhoz, hogy kitűnjön a tömegből!Legyen az betű vagy grafikai elemekkel készített elképzelés, megvalósítjuk!.. :)Fontos szerepe van egy-egy vállalkozásban, sőt mindben, de egyénre szabottan is jól tud mutatni egy névjegykártyán, egy levélpapíron, de akár egy meghívón is.Ez mind egy helyen megvalósítható!.. 🙂

Cute 3045126 640 (1)
Set 3047724 1280 (1)

grafikai elemek

Névjegykártya, szórólap, meghívó, minden, ami nélkülözhetetlen a reklámhoz, a marketinghez, és az emberekkel való kapcsolattartáshoz.A hirdetőfelületek (Facebook, Linkedin, Behance) kezelése is ebbe a kategóriába sorolható, azt is megvalósíthatjuk. Egy jó banner, egy oldal a közösségi médiában sokat segít.Főleg azoknak, akik nem érnek rá folyamatosan nyomon követni, s kezelni azt.Ebben is tudok segíteni.

webdesign

A weboldal……Lehet szép, lehet elegáns, lehet modern, divatos.Igazából bármilyen lehet.De a jó weboldal tükrözi a tulajdonosát.Akár vállalkozó, akár magánszemély, egy weboldal mindenképp vonzó lehet az emberi kapcsolatokban.Jó blogolásra, reklámra, kapcsolattartásra, kötetlenebb, mind a social media platformjai.

Social Media 2786261 1280 (1)

Munkáimból egy pár darab

kapcsolat

All rights reserved!

Tel: 06 30/722-1483

gilemerald@gmail.com